Пневматски Чекан Дупчалка ГБХ 2-28 СДС-Плус 880W 3.2J - Baucentar
Пневматски Чекан Дупчалка ГБХ 2-28 СДС-Плус 880W 3.2J

Пневматски Чекан Дупчалка ГБХ 2-28 СДС-Плус 880W 3.2J

18900 ден

Има на залиха

18900 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш
Шифра: 0611267500 Категории

Електрична пневматска дупчалка која се одликува со голема ефикасност поради системот за Kick Back контрола. Поседува мотор со номинална влезна моќност од 800W и енергија на ударот од 3.2 Ј. Поради тоа со оваа дупчалка се постигнуваат најдобри резултати во оваа класа со малку зголемена моќност. Се одликува со зголемена заштита на корисникот со што се намалуваат ризиците од повреда. Има активно придушување на вибрациите со противосцилатор за постигнување на минимални вибрациони вредности.

Бројот на удари при номинален број на вртежи изнесува од 0 до 4.000 удари во минута. Бројот на вртежи во номинален режим изнесува од 0 до 900 вртежи во минута.

Приклучниот навој на дупчалката е од тип SDS+. Масата на дупчалката е 2,9кг.

Должината на дупчалката е 379мм а висината е 216мм.

Дијаметарот на дупчење во бетон изнесува од 4 до 28мм. Оптималниот дијаметар за дупчење во бетон изнесува од 8мм до 16мм. Максималниот дијаметар на дупчење во ѕид со круни изнесува 68мм. Максималниот дијаметар за дупчење во метал изнесува 13мм а за во дрво изнесува 30мм.

Бренд

Bosch