Електрична пила 2000W - Baucentar
Електрична пила 2000W

Електрична пила 2000W

4225 ден

Нема на залиха

Електрична пила за сечење дрва со мотор со моќност од 2000 W. Се погонува на електричен мотор кој го врти ланецот на пилата со голема ефикасност и минимални губитоци на снага. Благодарение на долгото сечиво со ланецот, оваа пила може да се користи за различни намени во домот и во дворот. Има вградена заштита во случај на несакано вклучување. Исто така има сигурносна кочница во случај на несакано движење при сечењето. Пилата поседува автоматски систем за подмачкување на пилата и индикатор за нивото на масло. Изработена е според регулативата и стандардите за безбедност на ЕУ.

Бренд

Verto