Електрична Дупчалка ГБМ 6 РЕ 350W - Baucentar
Електрична Дупчалка ГБМ 6 РЕ 350W

Електрична Дупчалка ГБМ 6 РЕ 350W

6299 ден

Нема на залиха

Шифра: 0601472600 Категории

Електрична дупчалка која се одликува со брзина и прецизност. Поседува мотор со номинална влезна моќност од 350W кој е идеален за бургии со мал дијаметар. Предадената моќност изнесува 136W. Има компактен дизајн и мала тежина со што се оптимизира ракувањето при сериско дупчење. Зацврстувањето на вретеното за дупчење се врши во лежиште со што се постигнува поголема прецизност.

Бројот на вртежи во празен од изнесува од 0 до 4.000 вртежи во минута. Номиналниот вртлив момент изнесува 12.3Nm. Номиналниот број на вртежи изнесува 3.116 вртежи во минута. Масата на дупчалката е 1,2кг.

Опсегот на затегнување на стезната глава се движи од 1.0 до 10мм.

Ширината на дупчалката е 68мм, должината е 224мм а висината е 183мм.

Дијаметарот на дупчење во алуминиум изнесува до 8мм. Дијаметарот за во дрво е 15мм. Максималниот дијаметар на дупчење во челик е 6.5мм.

Нивото на звучен притисок е 82 dB(A), а нивото на звучна моќност е 93 dB(A).

Бренд

Bosch