Дупчалка Вибрациона Електр. ГСБ 1600 РЕ 701W - Baucentar
Дупчалка Вибрациона Електр. ГСБ 1600 РЕ 701W

Дупчалка Вибрациона Електр. ГСБ 1600 РЕ 701W

6390 ден

Нема на залиха

Шифра: 0601218121 Категории

Номинална влезна моќност 701 W
Број на вртежи во празен од 0 – 3.000 врт/мин
Маса 1.9 кг
Приклучен навој на вретеното на дупчалката 1/2”–20 UNF
Опсег на затегање на стезната глава
Мин/макс 1.5 – 13 мм
Пречник на дупчење во бетон 16 мм
Пречник на дупчење во дрво 30 мм
Пречник на дупчење во челик 12 мм
Пречник на дупчење во ѕид 18 мм
футер-самостезен

Бренд

Bosch