Дупчалка Вибрациона Електр. ГСБ 13 РЕ 600W - Baucentar
Дупчалка Вибрациона Електр. ГСБ 13 РЕ 600W

Дупчалка Вибрациона Електр. ГСБ 13 РЕ 600W

4890 ден

Нема на залиха

Шифра: 0601217100 Категории

Номинална влезна моќност 600 W
Број на вртежи во празен од 0-2.800 врт/мин Маса 1.8 кг
Номинален вртлив момент 1.8 Nm
Приклучен навој на вретеното на дупчалката 1/2”–20 UNF
Опсег на затегање на стезната глава
Мин/макс 1.5 – 13 мм
Број на удари при номинален број на вртежи во празен од 0 – 44.800 удар/мин
Пречник на дупчење во бетон 13 мм
Пречник на дупчење во дрво 25 мм
Пречник на дупчење во челик 10 мм
Пречник на дупчење во ѕид 15 мм
футер-самостезен

Бренд

Bosch