Електрична Вакумска Дувалка - Baucentar
Електрична Вакумска Дувалка

Електрична Вакумска Дувалка

3055 ден

Има на залиха

3055 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш

Електричната вакумска дувалка која може да се користи за две намени: за дување и за вшмукување и сечење на лисјата. Првенствено е дизајнирана за чистење на ѓубрето во дворовите, т.е. за чистење на паднатите лисја. Сечењето на лисјата овозможува за 10 пати да се намали волуменот на истите и со тоа се зголемува времето на чистење додека да се наполни вреќата. Има електричен мотор со моќност од 2800 W што овозможува брзо и лесно отстранување на лисјата. Вакумската дувалка лесно може да се подеси за промена на насоката за дување или за вшмукување преку само еден прекинувач. Вреќата за отпад е изработен од квалитетен и траен материјал. Вреќата има капацитет од 40 литри и има патент за брзо отворање и празнење. Изработена е според регулативата и стандардите за безбедност на ЕУ.

Бренд

Verto