Електричен Тример 280W ф230мм

Електричен Тример 280W ф230мм

2150 ден

Нема на залиха

Тример за трева EasyGrassCut 23 кој се одликува со лесна и избалансирана конструкција, која е идеална за лесно и удобно ракување. По завршување на косењето се одликува со квалитетна завршна обработка. Тримерот има силен мотор со моќност од 280W и моќна издржлива линија за идеални резултати во косењето. Идеален е за сечење на трева и коров, за косење на тревници а може да се користи и за кастрење на градини.
Системот на сечење е со полуавтоматски калем. Дијаметарот на сечење со жица е 230мм, а брзината на сечење е 12.500 вртежи во минута. Тримерот е тежок само 1,9кг и е со следните димензии: ширина 280мм, должина 1160мм и висина од 320мм.
Нивото на звучен притисок е 76 dB(A), а нивото на звучна моќност е 90 dB(A).

Бренд

Bosch