Електричен Тример За Жива Ограда - Baucentar
Електричен Тример За Жива Ограда

Електричен Тример За Жива Ограда

2080 ден

Нема на залиха

Електричен тример за жива ограда со електричен мотор со моќност од 600 W и претставува згодна и лесна алатка за сечење на жива ограда. Исто така може да се користи за поткастрување дрва и грмушки или стеблести растенија со пречник на гранките до 16мм. Максималната должина на сечење изнесува 450мм. Има вградена заштита во случај на несакано вклучување. Има и ергономска пластична рачка за поголема безбедност при користењето. Изработено е според регулативата и стандардите за безбедност на ЕУ.

Бренд

Verto