Циркулар Рачен Електричен ПКС 55 1200W ф160мм - Baucentar
Циркулар Рачен Електричен ПКС 55 1200W ф160мм

Циркулар Рачен Електричен ПКС 55 1200W ф160мм

6500 ден

Нема на залиха

Шифра: 0603500020 Категории

Номинална примена снага од 1.200 W
Номинален пречник на листот на кружната пила 160 мм
Број на вртежи во празен од 5.600 врт/мин
Водечка плоча 153 x 288 мм
Штитник – Алуминиум
Маса 3,9 кг
Подрачје на длабочината на сечење под 90° 0 – 55 мм
Блокада на вретеното
Мека рачка
Жлеб во плочата за потпирање на системот за водилка
Во пакетот следуваат: лист за кружна пила Optiline Wood, паралелен граничник, картонска кутија.

Бренд

Bosch