Пневматски Чекан за Кршење Електричен ГСХ 11 Е 1500W 16.8-25Ј - Baucentar
Пневматски Чекан за Кршење Електричен ГСХ 11 Е 1500W 16.8-25Ј

Пневматски Чекан за Кршење Електричен ГСХ 11 Е 1500W 16.8-25Ј

31992 ден

Има на залиха

31992 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш

Електричен пневматски кршач кој е специјалист за пробивање и за рушење. Поседува мотор со номинална влезна моќност од 1.500W и енергија на ударот од 16.8 Ј. Се одликува со екстремно голема јачина на ударот за постигнување на поголема ефикасност. Има најмалку вибрации за време на работата и во празен од. Има мала сила на притисок, со што се овозможува користење без поголем замор.

Бројот на удари при номинален број на вртежи изнесува од 900 до 1.890 удари во минута. Приклучниот навој на дупчалката е од тип SDS max. Масата на дупчалката е 10,1кг.

Должината на дупчалката е 570мм а висината е 270мм.

Бренд

Bosch