Дрвена рачка за секира 700мм - Baucentar
Дрвена рачка за секира 700мм

Дрвена рачка за секира 700мм

170 ден

Нема на залиха

Дрвената рачка за секира е наменета за замена на искршените рачки. Должината на рачката е 700мм и може да носи секира со маса од 1250гр. Рачката е изработена од цврсто буково дрво со голема отпорност на кршење. Рачката е профилирана е за да се припие на дланката при држење. Премазот од лак на рачката ја заштитува рачката од впивање влага.

Бренд

Topex