Дрвена рачка за секира 360мм - Baucentar
Дрвена рачка за секира 360мм

Дрвена рачка за секира 360мм

90 ден

Нема на залиха

Дрвената рачка за секира е наменета за замена на искршените рачки. Должината на рачката е 360мм и може да носи секира со маса од 600гр. Рачката е изработена од цврсто буково дрво со голема отпорност на кршење. Рачката е профилирана е за да се припие на дланката при држење. Премазот од лак на рачката ја заштитува рачката од впивање влага.

Бренд

Topex