Дијамантски Турбо Супер Тенок Диск 230х1.8х22.2мм - Baucentar
Дијамантски Турбо Супер Тенок Диск 230х1.8х22.2мм

Дијамантски Турбо Супер Тенок Диск 230х1.8х22.2мм

1880 ден

Има на залиха

1880 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш

Дијамантски турбо супер тенок диск изработен со жешко пресување на турбо сегменти со надворешен дијаметар од 230мм. Дебелината на дискот е 1.8мм, а дијаметарот на внатрешниот отвор е 22.2мм. Висината на сегментот е 6 мм. Значително намалената дебелина на дискот овозможува сечење со двојно поголема брзина. Дијамантските сегменти се со висока отпорност и овозможуваат ефикасно сечење во бетон, армиран бетон, гранит, мермер, камен, цигли и слични материјали. Спакувано е во картонска кутија.

Бренд

Graphite