Дијамантски Турбо Диск 180х2.8х22.2мм - Baucentar
Дијамантски Турбо Диск 180х2.8х22.2мм

Дијамантски Турбо Диск 180х2.8х22.2мм

315 ден

Нема на залиха

Дијамантски турбо диск изработен со жешко пресување на турбо сегменти со надворешен дијаметар од 180мм. Дебелината на дискот е 2.8мм, а дијаметарот на внатрешниот отвор е 22.2мм. Висината на сегментот е 6 мм. Дијамантските сегменти се со висока отпорност и овозможуваат ефикасно сечење во бетон, армиран бетон, гранит, мермер, камен, цигли и слични материјали. Спакувано е во картонска кутија.

Бренд

Graphite