Дијамантски Турбо Брановиден Диск 180х2.8х22.2мм - Baucentar
Дијамантски Турбо Брановиден Диск 180х2.8х22.2мм

Дијамантски Турбо Брановиден Диск 180х2.8х22.2мм

348 ден

Нема на залиха

Дијамантски турбо брановиден диск изработен со жешко пресување на турбо сегменти со надворешен дијаметар од 180мм. Дебелината на дискот е 2.8мм, а дијаметарот на внатрешниот отвор е 22.2мм. Висината на сегментот е 6 мм. Наменет е за обемни конструкциски зафати. Специјалната брановидност на дискот значително го подобрува ладењето за време на сечењето и овозможува поголема трајност на дискот. Дијамантските сегменти се со висока отпорност и овозможуваат ефикасно сечење во бетон, армиран бетон, гранит, мермер, камен, цигли и слични материјали. Спакувано е во картонска кутија.

Бренд

Graphite