Дијамантски Диск Сегментиран 230х2.7х22.2мм - Baucentar
Дијамантски Диск Сегментиран 230х2.7х22.2мм

Дијамантски Диск Сегментиран 230х2.7х22.2мм

372 ден

Нема на залиха

Дијамантски сегментиран диск изработен со жешко пресување на сегменти со надворешен дијаметар од 230мм. Дебелината на дискот е 2.7мм, а дијаметарот на внатрешниот отвор е 22.2мм. Висината на сегментот е 8 мм. Наменет е за обемни конструкциски зафати. Дијамантските сегменти се со висока отпорност и овозможуваат ефикасно сечење во бетон, армиран бетон, гранит, мермер, камен, цигли и слични материјали. Спакувано е во картонска кутија.

Бренд

Graphite