Дијамантски Диск Сегментиран 180х2.5х22.2мм - Baucentar
Дијамантски Диск Сегментиран 180х2.5х22.2мм

Дијамантски Диск Сегментиран 180х2.5х22.2мм

545 ден

Има на залиха

545 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш

Дијамантски сегментиран диск изработен со жешко пресување на сегменти со надворешен дијаметар од 180мм. Дебелината на дискот е 2.5мм, а дијаметарот на внатрешниот отвор е 22.2мм. Висината на сегментот е 8 мм. Наменет е за обемни конструкциски зафати. Дијамантските сегменти се со висока отпорност и овозможуваат ефикасно сечење во бетон, армиран бетон, гранит, мермер, камен, цигли и слични материјали. Спакувано е во картонска кутија.

Бренд

Graphite