Дијамантски Диск За Плочки Континуиран 115х2.0х22.2мм - Baucentar
Дијамантски Диск За Плочки Континуиран 115х2.0х22.2мм

Дијамантски Диск За Плочки Континуиран 115х2.0х22.2мм

150 ден

Нема на залиха

Дијамантски континуиран диск изработен со жешко пресување на сегменти со надворешен дијаметар од 115мм. Дебелината на дискот е 2.0мм, а дијаметарот на внатрешниот отвор е 22.2мм. Висината на сегментот е 7 мм. Дијамантските сегменти се со висока отпорност и овозможуваат ефикасно сечење плочки изработени од керамика, теракота, грес, гранит или мермер. Спакувано е во двојно блистер пакување.

Бренд

Verto