Дијамантски Диск За Камен Турбо 230х2.0х22.2мм

Дијамантски Диск За Камен Турбо 230х2.0х22.2мм

545 ден

Нема на залиха

Дијамантски турбо диск изработен со жешко пресување на сегменти со надворешен дијаметар од 230мм. Дебелината на дискот е 2.0мм, а дијаметарот на внатрешниот отвор е 22.2мм. Висината на сегментот е 7 мм. Дијамантските сегменти се со висока отпорност и овозможуваат ефикасно сечење материјали како зајакнат бетон, мермер, камен, цигли и слични материјали. Спакувано е во двојно блистер пакување.

Бренд

Verto