Дијамантски Диск За Камен Турбо 125х2.0х22.2мм - Baucentar
Дијамантски Диск За Камен Турбо 125х2.0х22.2мм

Дијамантски Диск За Камен Турбо 125х2.0х22.2мм

136 ден

Нема на залиха

Дијамантски турбо диск изработен со жешко пресување на сегменти со надворешен дијаметар од 125мм. Дебелината на дискот е 2.0мм, а дијаметарот на внатрешниот отвор е 22.2мм. Висината на сегментот е 7 мм. Дијамантските сегменти се со висока отпорност и овозможуваат ефикасно сечење материјали како зајакнат бетон, мермер, камен, цигли и слични материјали. Спакувано е во двојно блистер пакување.

Бренд

Verto