Диск За Чистење 125х22.2мм - Baucentar
Диск За Чистење 125х22.2мм

Диск За Чистење 125х22.2мм

530 ден

Нема на залиха

Диск наменет за чистење на површини со аголна брусилка. Надворешниот дијаметар на дискот е 125мм, а дијаметарот на внатрешниот отвор е 22.2мм. Дискот е обложен со абразивен материјал прикачен на еластичен сунѓерест слој со што се овозможува ефикасно полирање на комплексни површини.

Бренд

Verto