Диск За Сечење Челик 125х0.8ммх22мм - Baucentar
Диск За Сечење Челик 125х0.8ммх22мм

Диск За Сечење Челик 125х0.8ммх22мм

160 ден

Нема на залиха

Диск за сечење челик со висока отпорност на температури. Благодарение на современиот дизајн и значително намалената дебелина, овозможува сечење на челик со двојно поголема брзина. Надворешниот дијаметар на дискот е 125мм а внатрешниот 22мм. Дебелината на дискот е 0.8мм. Овој диск е во сообразност со ЕУ стандардот за безбедност ЕN12413 со што се обезбедува висока безбедност при работењето.

Бренд

Graphite