Диск за сечење метал 355х3.0ммх25.4мм

Диск за сечење метал 355х3.0ммх25.4мм

330 ден

Нема на залиха

Диск за сечење метал со висока отпорност на температури. Благодарение на современиот дизајн и значително намалената дебелина, овозможува сечење на метал со двојно поголема брзина. Надворешниот дијаметар на дискот е 355мм а внатрешниот 25.4мм. Дебелината на дискот е 3.0мм Овој диск е во сообразност со ЕУ стандардот за безбедност ЕN12413 со што се обезбедува висока безбедност при работењето.

Бренд

Graphite