Диск За Сечење Метал 125х2.5ммх22мм - Baucentar
Диск За Сечење Метал 125х2.5ммх22мм

Диск За Сечење Метал 125х2.5ммх22мм

50 ден

Нема на залиха

Диск за сечење метал со висока отпорност на температури. Благодарение на современиот дизајн и значително намалената дебелина, овозможува сечење на метал со двојно поголема брзина. Надворешниот дијаметар на дискот е 125мм а внатрешниот 22мм. Дебелината на дискот е 2.5мм. Овој диск е во сообразност со ЕУ стандардот за безбедност ЕN12413 со што се обезбедува висока безбедност при работењето.

Бренд

Graphite