Диск За Сечење Метал Т41 180х2.0х22.2мм - Baucentar
Диск За Сечење Метал Т41 180х2.0х22.2мм

Диск За Сечење Метал Т41 180х2.0х22.2мм

69 ден

Нема на залиха

Диск за сечење метал со надворешен дијаметар од 180мм. Дебелината на дискот е 2.0мм, а дијаметарот на внатрешниот отвор е 22.2мм. Дискот е со висока отпорност и овозможува ефикасно сечење метал. Благодарение на намалената дебелина, се скратува и времето потребно за сечење на металот. Дискот е во сообразност со стандардот EN12413 со што се зголемува безбедноста при работењето.

Бренд

Verto