Диск за сечење камен 180х3.2ммх22мм

Диск за сечење камен 180х3.2ммх22мм

110 ден

Нема на залиха

Диск за сечење метал со висока отпорност на температури. Благодарение на современиот дизајн и значително намалената дебелина, овозможува сечење на метал со двојно поголема брзина. Надворешниот дијаметар на дискот е 180мм а внатрешниот 22мм. Дебелината на дискот е 3.2мм Овој диск е во сообразност со ЕУ стандардот за безбедност ЕN12413 со што се обезбедува висока безбедност при работењето.

Бренд

Graphite