Диск За Сечење Инокс 115х1.0ммх22.2мм - Baucentar
Диск За Сечење Инокс 115х1.0ммх22.2мм

Диск За Сечење Инокс 115х1.0ммх22.2мм

70 ден

Нема на залиха

Диск за сечење инокс со висока отпорност на температури. Благодарение на современиот дизајн и значително намалената дебелина, овозможува сечење на метал со двојно поголема брзина. Надворешниот дијаметар на дискот е 115мм а внатрешниот 22.2мм. Дебелината на дискот е 1.0мм Овој диск е во сообразност со ЕУ стандардот за безбедност ЕN12413 со што се обезбедува висока безбедност при работењето.

Бренд

Graphite