Диск за брусење метал 125х6.4ммх22.2мм - Baucentar
Диск за брусење метал 125х6.4ммх22.2мм

Диск за брусење метал 125х6.4ммх22.2мм

115 ден

Нема на залиха

Диск за брусење метал, се одликува со голема издржливост. Благодарение на современиот дизајн и тројниот слој на армирани мрежички, овозможува брусење на метални површини. Надворешниот дијаметар на дискот е 125мм а внатрешниот 22.2мм. Дебелината на дискот е 6.4мм. Овој диск е во сообразност со ЕУ стандардот за безбедност ЕN12413 со што се обезбедува висока безбедност при работењето.

Бренд

Graphite