Електричен Рачен Циркулар 1.200W 185мм 5.000врт/мин

Електричен Рачен Циркулар 1.200W 185мм 5.000врт/мин

3700 ден

Има на залиха

3700 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш

Електричен Рачен Циркулар со мотор со моќност од 1.200 W кој овозможува брзина до 5.000 врт/мин на сечивото на пилата. Оваа алатка може да сече под разни агли во опсег од 0° до 45°. Максималната дебелина на материјалот кој се сече прав агол може да биде до 65 мм а под закосен агол со дебелина до 43мм. Подесувањето на аголот и на длабочината на сечење се врши без дополнителни алатки. Има специјална скала за избор на одреден сет на параметри за сечење. Користи дискови за сечење со надворешен дијаметар од 185 мм и дијаметар на отворот до 20мм. Уредот е опремен со рачка со прекинувач за случајно вклучување. Рачката е прекриена со материјал против лизгање за поудобно и побезбедно користење на уредот. Може брзо и лесно да се менуваат дисковите со специјалното копче за заклучување. Долниот и горниот капак се изработени од траен алуминиум. Корисникот лесно и брзо може да ги замени четкиците однадвор. Уредот има и флексибилен и цврст кабел долг 3 метри и обложен со гума. Кабелот е дизајниран за професионална и индустриска намена на пилата, за надворешни и внатрешни услови на работење. Во комплет со циркуларот доаѓа и еден диск за сечење и пластичен куфер за носење. Прилагоденоста на стандардите на ЕУ е потврдена со CE сертификат.

Бренд

Graphite