Бензинска Моторна пила 1.8kW - Baucentar
Бензинска Моторна пила 1.8kW

Бензинска Моторна пила 1.8kW

10500 ден

Бензинска моторна пила со моќност на моторот од 1.8 kW/2.45 HP дизајниран за удобно користење за сечење на дрвени стебла.

Нема на залиха

Шифра: 58Г943 Категории

Бензинска моторна пила со моќност на моторот од 1.8 kW/2.45 HP дизајниран за удобно користење за сечење на дрвени стебла. Брзината на моторната пила е минимум 2.800 а максимум 10.000 вртежи во минута. Пилата има автоматска кочница во случај на несакано движење на пилата. Карбураторот со WALBRO мембрана го напојува моторот со гориво, а OREGON водилката и цврстиот ланец служат за ефикасно сечење. Системот за апсорбирање на удари ја подобрува стабилноста при работењето. Пилата има вграден систем за намастување на пилата. Исто така можно е рачно да се подеси потрошувачката на масло. Дополнително пилата е опремена со високо-квалитетна пластика отпорна на удари. Има и заштита од несакано вклучување на пилата. Просечната потрошувачка на гориво е 0,85 l/h. Во пакетот со пилата следуваат: пластична заштита, поклопец за ланецот, ланец, резервоар за гориво и резервоар за масло, одвртувач и клучеви за одржување. Прилагоденоста на стандардите на ЕУ е потврдена со CE сертификат.

Бренд

Graphite