Електрична Вибрациона Брусилка 220W 104х112мм

Електрична Вибрациона Брусилка 220W 104х112мм

2700 ден

Нема на залиха

Шифра: 59Г320 Категории

Електрична Вибрациона Брусилка со мотор со моќност од 220 W дизајниран за обработување и чистење на површини со различна структура и цврстина. Алатката има ергономски дизајн и прецизен баланс што овозможува удобност и безбедност во користењето, дури и само со една рака. Оваа брусилка има три вида на заменливи лежишта за брусна хартија: правоаголна, квадратна и триаголна, што овозможува широк опсег на примена. Димензиите на лежиштето се 104×112 мм. Максималната брзина на ротирање на главата е 13.000 врт/мин, а максималната фреквенција на осцилирање во празен од е 26.000 осц/мин. Амплитудата на осцилирање е 1 мм. Главната рачка е обложена со материјал против лизгање за поцврсто држење во раката. Алатката има и систем за одведување на прашината , а исто така има и резервоар со филтер за одведување на отпадната прашина. Огромна предност е можноста за брза замена на брусната хартија. Алатката има и флексибилен и цврст кабел долг 3 метри кој е наменет за професионална и индустриска намена, за внатрешни и за надворешни услови. Во пакетот со оваа алатка следуваат: 3 лежишта за влошки (квадратна правоаголна и и триаголна) брусни хартии и резервоар за отпад. Прилагоденоста на стандардите на ЕУ е потврдена со CE сертификат.