Електрична Вибрациона Двобрзинска Дупчалка 1050W БМЦ - Baucentar
Електрична Вибрациона Двобрзинска Дупчалка 1050W БМЦ

Електрична Вибрациона Двобрзинска Дупчалка 1050W БМЦ

2600 ден

Има на залиха

2600 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш

Електрична вибрациона двобрзинска дупчалка со мотор со моќност од 1.050 W. Работи стабилно при дупчење дупки во дрво, метал, керамика и пластика. Откако ќе премине во вибрационен режим може да се користи за дупчење во материјали како бетон или цигли. Максималниот пречник на дупката за дупчење е 40 мм во бетон и 13мм во челик. Главата може да прими бургии со дијаметар од 3 до 13 мм. Дупчалката може да ја промени насоката на вртење без загуба на моќност. Во зависност од режимот, може да достигне брзина од 1.100 до 3.000 врт/мин при дупчење и може да достигне до 17.600 во обичен и до 48.000 удари во минута во ударен режим. Одличниот ергономски дизајн, малата маса и долгиот кабел за напојување го олеснуваат користењето во тешко достапни места. Има прекинувач за постојана вклученост при подолготрајни и обемни зафати. Брзината исто така може да се регулира само со притисок на прекинувачот. Во пакетот следува и дополнителна алатка за дупчење. Уредот има и флексибилен и цврст кабел долг 3 метри и обложен со гума. Кабелот е дизајниран за професионална и индустриска намена на уредот, во внатрешни и надворешни услови. Прилагоденоста на европските стандарди и е потврдена со CE сертификат.

Бренд

Graphite