Електрична Убодна Пила 650W 0-3.100врт/мин - Baucentar
Електрична Убодна Пила 650W 0-3.100врт/мин

Електрична Убодна Пила 650W 0-3.100врт/мин

2520 ден

Нема на залиха

Електрична Убодна Пила со мотор со моќност од 650 W е дизајнирана за прецизно и брзо сечење на дрво и метал со максимална дебелина од 65мм и 8мм соодветно. Системот за контрола на брзината овозможува работа при брзина од 0 до 3.100 удари во минута. Пилата има алуминиумско подножје што гарантира прецизно сечење под агли од 0° до 45° во лево или во десно. Со тристепенскиот прекинувач може да се избира брзината при сечење на разни материјали. Убодната пила има должина на ударот од 18мм и обезбедена е со проѕирен оклоп изработен од квалитетна поликарбонатна пластика. Рачката е обложена со материјал против лизгање за поголема удобност и безбедност при користење. За да се подобри собирањето на прашината, уредот има систем за одведување на прашината. Во пакетот следува и специјален клуч за пилата, две резервни пили, водилка за ивици и куфер. Уредот има и флексибилен и цврст кабел долг 3 метри, обложен со гума. Кабелот е дизајниран за професионална и индустриска намена, за внатрешни и надворешни услови. Прилагоденоста на стандардите на ЕУ е потврдена со CE сертификат.

Бренд

Graphite