Електрична Убодна Пила 450W 0-3.000врт/мин - Baucentar
Електрична Убодна Пила 450W 0-3.000врт/мин

Електрична Убодна Пила 450W 0-3.000врт/мин

1650 ден

Нема на залиха

Електрична Убодна Пила со мотор со моќност од  450 W е дизајнирана за прецизно и брзо сечење на дрво и метал со максимална дебелина од 55мм и 6мм соодветно. Системот за контрола на брзината овозможува работа при брзина од 0 до 3.000 удари во минута. Оваа пила гарантира прецизно сечење под агли од 0° до 45° во лево или во десно. Убодната пила има должина на ударот од 17мм и обезбедена е проѕирен оклоп изработен од квалитетна поликарбонатна пластика. Рачката е обложена со материјал против лизгање за поголема удобност и безбедност при користење. За да се подобри собирањето на прашината, уредот е опремен со адаптер за одведување на прашината. Има и светилка за осветлување на местото на сечење. Во пакетот следува и специјален клуч за пилата и две резервни пили. Уредот има и флексибилен и цврст кабел долг 3 метри, обложен со гума. Кабелот е дизајниран за професионална и индустриска намена, за внатрешни и надворешни услови. Прилагоденоста на стандардите на ЕУ е потврдена со CE сертификат.

Бренд

Graphite