Електрично Ренде 850W 82мм 16.500врт/мин

Електрично Ренде 850W 82мм 16.500врт/мин

2660 ден

Нема на залиха

Електрично ренде со мотор со моќност од 850 W дизајнирано за обработка на дрво. Алатката има модерен дизајн и ергономски облик. Алуминиумската подлога не е подложна на деформирање. Со оваа алатка може да се обработуваат површини со ширина до 82 мм и до длабочина до 3мм. Длабочината на рендање може да се подеси од 0 до 12мм. При користењето, моторот на рендалката се врти со брзина од 16.500 вт/мин. Главната и дополнителната рачка се обложени со материјал против лизгање. Струготините од дрвото никогаш не се собираат под алуминиумското лежиште бидејќи тие автоматски се исфрлуваат на лева или на десна страна. Има три додатоци во облик на буквата V кои овозможуваат да се обработуваат и рабови. Уредот има и флексибилен и цврст кабел долг 3 метри кој е наменет за професионална и индустриска намена, за внатрешни и за надворешни услови. Во пакувањето со овој уред следуваат и торба за прашина, паралелна водилка упатство за работа.

Бренд

Graphite