Електрична Мешалка 1400W Две брзини - Baucentar
Електрична Мешалка 1400W Две брзини

Електрична Мешалка 1400W Две брзини

5320 ден

Нема на залиха

Електрична мешалка sо мотор со моќност од 1400 W е дизајнирана за мешање на погусти и поретки малтери, лепаци и бои за ѕидови — максимум до 160 литри од растворот. Благодарение на робусниот дизајн и ефикасното одведување на топлината, мешалката може да се користи активно подолг период во текот на денот. Мешалката има можност за регулација на брзината на вртење. Во прва брзина, моторот има од 250 до 500 вртења во минута, додека во втора брзина моторот има од 400 до 800 вртења во минута. Рачката е одлично е профилирана и обложена со материјал против лизгање. Овозможува удобно и безбедно користење на подолг период. За уште поголема безбедност, мешалката има и прекинувач за избегнување на несакано вклучување. Телото на редуцирот е изработен од алуминиум кој е отпорен на високи температури. Има и флексибилен и цврст кабел обложен со гума долг 3 метри. Кабелот е дизајниран за надворешно и внатрешно користење на мешалката. Во пакетот со мешалката се вклучени и две дополнителни резервни мешалки и клучеви за поправки. Прилагоденоста на европските стандарди и е потврдена со CE сертификат. Типот на навојот е М14. Масата на уредот е 5,6кг.

Бренд

Graphite