Електрична Мешалка 1250W 400-800врт/мин

Електрична Мешалка 1250W 400-800врт/мин

4900 ден

Нема на залиха

Електрична мешалка sо мотор со моќност од 1250 W е дизајнирана за мешање на погусти и поретки малтери, лепаци и бои за ѕидови — максимум до 160 литри од растворот. Благодарение на робусниот дизајн и ефикасното одведување на топлината, мешалката може да се користи активно подолг период во текот на денот. Мешалката има можност за регулација на брзината на вртење. Моторот може да има брзина од 400 до 800 вртења во минута. Рачката е одлично е профилирана и обложена со материјал против лизгање. Овозможува удобно и безбедно користење на подолг период. За уште поголема безбедност, мешалката има и прекинувач за избегнување на несакано вклучување. Телото на редуцирот е изработен од алуминиум кој е отпорен на високи температури. Има и флексибилен и цврст кабел обложен со гума долг 3 метри. Кабелот е дизајниран за надворешно и внатрешно користење на мешалката. Во пакетот со мешалката се вклучени и две дополнителни резервни мешалки и клучеви за поправки. Прилагоденоста на европските стандарди и е потврдена со CE сертификат. Типот на навојот е М14. Масата на уредот е 5,6кг.

Бренд

Graphite