Електричен Одвртувач 520W 4.500врт/мин

Електричен Одвртувач 520W 4.500врт/мин

3600 ден

Нема на залиха

Шифра: 58Г791 Категории

Електричен одвртувач со мотор со моќност од 520 W кој е дизајниран за шрафење завртки на гипс-картонски плочи и профили, како и за посебни видови дупчење во дрво, метал или пластика. Одвртувачот овозможува промена на насоката на вртење а максималната брзина е 4.500 врт/мин. Одличен ергономски дизајн, мала маса и издржливиот кабел го прават овој уред погоден за користење на недостапни места. Работењето во тешки услови е олеснето благодарение на копчето со заклучување кое овозможува подолготрајно користење на вклучен уред со униформна брзина и промена на брзината само преку посилно притискање на копчето. Дополнително, одвртувачот овозможува контролирање на дллабочината на завртките во материјалите. Одвртувачот одлично лежи во раката благодарение на облогата со материјал против лизгање. Одвртувачот има и специјална кука за закачување каишот за време на работата, како и каивче на главната рачка за подобро држење Уредот има и флексибилен и цврст кабел долг 3 метри и обложен со гума. Кабелот е дизајниран за професионална и индустриска намена на уредот, во внатрешни и надворешни услови. Во пакет со уредот следуваат и магнетен држач, битови и кутија за носење. Прилагоденоста на европските стандарди и е потврдена со CE сертификат.