Длето SDSMax 18х25х400мм - Baucentar
Длето SDSMax 18х25х400мм

Длето SDSMax 18х25х400мм

264 ден

Нема на залиха

Длето за ударна дупчалка со дијаметар 18 мм, ширина од 25 мм и должина од 400 мм. Има и SDSMax потпора изработена од зајакнат карбонизиран челик кој е одличен за механичко длетување на дупки во бетон, во камен и во цигли. Спакувано со пластична кука.

Бренд

Graphite