ГРФ Диск за дрво 216х30мм 36заби

ГРФ Диск за дрво 216х30мм 36заби

795 ден

Има на залиха

795 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш

Диск за сечење дрво 216х2.2ммх30мм 36 запци
Диск за циркуларна пила изработена од MN65 манганска челична легура со висока отпорност на температури и на деформирање. Изработена е од цврст карбид. Надворешниот дијаметар на дискот е 216мм а внатрешниот 30мм. Дебелината на дискот е 2.2мм а дебелината на запците е 3.2мм. Дискот има вкупно 36 запци. Запците се обложени со зајакнат карбид YG6A и се дизајнирани за сечење на дрво и други слични материјали како иверка, МДФ итн. Благодарение на вклучените адаптерски прстени може да се користи со скоро сите модели на циркуларни пили. Спакувано е во картонска кутија.

Бренд

Graphite