Електрична Ротациона Брусилка 430W 150/125мм - Baucentar
Електрична Ротациона Брусилка 430W 150/125мм

Електрична Ротациона Брусилка 430W 150/125мм

2730 ден

Нема на залиха

Електрична Ротациона Брусилка со мотор со голема моќност од 430 W е дизајнирана финална обработка на цврсти и рамни површини. Уредот има модерен и ергоносмки дизајн. Рачката на уредот е обложена со материјал против лизгање за да може уредот безбедно и удобно да се користи со една или со две раце. Оваа брусилка има две заменливи лежишта за брусна хартија: со дијаметар од 125 и од 150мм, со можност за прикачување на самолепливи влошки.  Максималната брзина на ротирање на главата е од 5.000 до 13.000 врт/мин, а максималната фреквенција на осцилирање во празен од е 10.000 осц/мин. Амплитудата на осцилирање е 2 мм. Прекинувачот на уредот може да се заглави со што е овозможена поголема удобност при подолготрајно користење на уредот. Брусилката има и ефикасен систем за одведување на прашината со што отпадната прашина која настанува при работењето не пречи во работата. Алатката има и флексибилен и цврст кабел долг 3 метри кој е наменет за професионална и индустриска намена, за внатрешни и за надворешни услови. Во пакетот со уредот следуваат: резервоар за отпадна прашина со вграден филтер, брусна хартија, заменливи лежишта за влошки и кутија за носење. Прилагоденоста на стандардите на ЕУ е потврдена со CE сертификат.

Бренд

Graphite