Бургија За Бетон SDS 9х350мм - Baucentar
Бургија За Бетон SDS 9х350мм

Бургија За Бетон SDS 9х350мм

225 ден

Нема на залиха

Бургија за бетон со SDS+ држач и пречник од 9 мм и должина од 350 мм. Има прекрстен врв изработен од фин зацврснат карбид за ефикасно дупчење во бетон. Работната должина на бургијата е 250 мм. Двојната S4 резба овозможува правилно формирање на дупката и го спречува прегревањето. Спакувано со пластична кука.

Бренд

Graphite