Бургија Конусна 4-32мм - Baucentar
Бургија Конусна 4-32мм

Бургија Конусна 4-32мм

1530 ден

Нема на залиха

Бургија конусна изработена од висококвалитетен челик. Се користи за дупчење или за проширување дупки во тенки челични плочи, алуминиум, бакар или пластика. Има степенувана скала со опсег од 4 до 23 милиметри интервал од 2 мм. Овозможува прецизно дупчење и формирање дупки со точно потребниот дијаметар. Спакувано во пластична кутиија.

Бренд

Graphite