Бургија За Метал HSS-CO 5.5х93мм х 10 пар. - Baucentar
Бургија За Метал HSS-CO 5.5х93мм х 10 пар.

Бургија За Метал HSS-CO 5.5х93мм х 10 пар.

606 ден

Нема на залиха

Бургија за метал HSS со пречник од 5.5 мм и должина од 93мм. Работниот дел од бургијата е 57мм. Изработена е од висококвалитетна M35 HSS легура со 5% додаден кобалт. Аголот од 135° степени и ивицата за длетување овозможува лесно дупчење без претходно пунктирање. Благодарение на издржливоста на легурата на високи температури, бургијата е одлична за дупчење во цврсти машински материјали како нерѓосувачки челик, огноотпорен челик и слично. Спакувано во блистер пакување. Во кутијата има 10 парчиња.

Бренд

Graphite