Бургија за метал HSS-CO 2.0х49мм х 5 пар.

Бургија за метал HSS-CO 2.0х49мм х 5 пар.

135 ден

Нема на залиха

Бургија за метал HSS со пречник од 2.0 мм и должина од 49мм. Работниот дел од бургијата е 24мм. Изработена е од висококвалитетна M35 HSS легура со 5% додаден кобалт. Аголот од 135° степени и ивицата за длетување овозможува лесно дупчење без претходно пунктирање. Благодарение на издржливоста на легурата на високи температури, бургијата е одлична за дупчење во цврсти машински материјали како нерѓосувачки челик, огноотпорен челик и слично. Спакувано во блистер пакување. Во кутијата има 5 парчиња.