Батериски Одвртувач 3.6V со полнач

Батериски Одвртувач 3.6V со полнач

1700 ден

Нема на залиха

Шифра: 58Г151 Категории

Батериски одвртувач со една 3.6 V  Li-Ion батерија на GRAPHITE. Максималниот вртлив момент е 5 Nm и развива брзина до 200 врт/мин што овозможува брзо и прецизно зашрафување и одшрафување во материјали со различна цврстина. Со овој одвртувач исто така може и да се дупчи. Алатката има магнетен шестоаголен 1/4″ држач за брзо менување на додатокот, без потреба од дополнителни алатки. Шрафењето во тесни и мрачни места е олеснето со користење на светилката. Времето на менување на батеријата е 3–5 часа а полната батерија се покажува со LED индикатор. Лесен и ергономски одвртувач кој е наменет за интензивно работење. Батеријата со капацитет од 1300 mAh гарантира подолго непрекинато користење при работа. Во пакетот со уредот следуваат и: битови за шрафење 17 парчиња и адаптер за битови. Прилагоденоста на европските стандарди и е потврдена со CE сертификат.