Батериски Ударен Одвртувач 18V Li-ion без батерија

Батериски Ударен Одвртувач 18V Li-ion без батерија

2600 ден

Нема на залиха

Шифра: 58Г012 Категории

Батериски ударен одвртувач кој користи 18V Li-Ion батерии на GRAPHITE. Уредот е дизајниран за зашрафување и одшрафување на навртки и завртки во дрво, метал или пластика. Може да се работи со голема брзина до 2.200 врт/мин и овозможува висок вртлив момент од 180 Nm. Вртливиот момент се генерира во облик на моментален периферен удар, кој помага да се ублажи ударот од уредот врз раката на корисникот за време на зашрафувањето. Држачот на алатката е со должина од 6.35 мм (1/4”) и е дизајнирана за работа со најчесто користените битови за шрафење. Уредот е опремен и со електрична моторна кочница која дозволува брзо запирање на вртежите и LED светилка за осветлување на местото на шрафење. Ергономскиот облик на рачката и оптимизираната должина на алатката овозможуваат ефективно користење во различни услови на работа.