Батериски Двобрзински Ударен Одвртувач 18V 13мм без батерија - Baucentar
Батериски Двобрзински Ударен Одвртувач 18V 13мм без батерија

Батериски Двобрзински Ударен Одвртувач 18V 13мм без батерија

1680 ден

Има на залиха

1680 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш

Батериски двобрзински ударен одвртувач кој користи 18 V  Li-Ion батерии на GRAPHITE. Максималниот вртлив момент е 35 Nm (меко) и 55 Nm (тврдо) и може да се подеси преку посебен прекинувач со што се вклучува и опцијата за дупчење, ударно дуп чење одвртување . Развива брзина до 350 врт/мин во прва и 1.250 врт.мин во втора брзина, што овозможува брзо и прецизно зашрафување и одшрафување во материјали со различна цврстина. Фреквенцијата на механичките удари во прва брзина е 5.250 а во втора брзина 18.750 удари/мин. Има опција за подесување на брзината на вртење, како и копче за избор на насоката на вртење. Без дополнителни алатки може да се користат разни додатоци со дијаметар од 2 до 13мм. Уредот има и електрична моторна кочница и автоматско заклучување на роторот. Има и автоматско вклучување на LED светилка која го осветлува местото на шрафење. Ергономскиот облик на рачката и компактниот дизајн овозможуваат удобно користење дури и во отежнати услови. Рачката е прекриена со материјал против лизгање, така да алатката удобно лежи во раката. Главниот запчаник е изработен од висококвалитетен челик. Прилагоденоста на европските стандарди и е потврдена со CE сертификат.

Бренд

Graphite