Батериски Одвртувач 14.4V 2.0Ah со полнач - Baucentar
Батериски Одвртувач 14.4V 2.0Ah со полнач

Батериски Одвртувач 14.4V 2.0Ah со полнач

5740 ден

Нема на залиха

Батериски одвртувач со 14.4 V 2.0Ah Li-Ion батериja. Уредот има и полнач за батерија со автоматско исклучување по полнење на батеријата или кога ќе достигне одредена температура. Има опција за подесување на брзината на вртење, како и копче за заклучување. Максималниот вртлив момент е 34 Nm (меко) и 55 Nm (тврдо) со опција за избор на ранг од 1 до 20 плус опција за дупчење. Развива брзина до 400 врт/мин во прва, и до 1.100 врт/мин во втора брзина, што овозможува брзо и прецизно зашрафување и одшрафување во материјали со различна цврстина. Има и електрична моторна кочница за сопирање на вртежите.  Шрафењето во тесни и мрачни места е олеснето со користење на светилката. Лесен и ергономски одвртувач кој е наменет за интензивно работење, погоден за користење и во лева и во десна рака. Рачката е прекриена со материјал против лизгање. Во пакетот со уредот следува и бит со два краја. Главниот запчаник е изработен од висококвалитетен челик. Прилагоденоста на европските стандарди и е потврдена со CE сертификат.

Бренд

Graphite