Батериска Ударна Дупчалка 18V без батериja

Батериска Ударна Дупчалка 18V без батериja

4400 ден

Нема на залиха

Шифра: 58Г009 Категории

Батериска ударна дупчалка SDS+ која користи 18V Li-Ion батерии на GRAPHITE. Има две функции: дупчење и дупчење со електро-пневматски удар. Дизајнот на дупчалката се карактеризира со мала маса и компактен облик, кој е сличен со димензиите на вибрационата дупчалка. Дупчалката може да произведе удар со 0.8J ударна енергија, што овозможува дупчење дури и во поцврсти градежни материјали. Стапката на удари е од 0 до 5.000 удари/мин и ротациона брзина од 0 до 900 врт/мин. Максималниот пречник на дупчење за бетон е 10 мм, челик 8мм, и дрво 16мм. Ударната дупчалка има опција за степенско подесување на брзината преку вредности на прекинувачот. Има и копче за промена на насоката на вртење. Местото на дупчење се осветлува со LED диода. Ударната дупчалка има клик функција за брзо прикачување на бургијата. Главната рачка е прекриена со материјал против лизгање со што дупчалката одлично лежи на дланката на корисникот.